Om os

Hos Booking Innovation får du:

Online marketing

Med speciale i Google Adwords opsætter og optimerer vi din Adwordskonto, så du kan annoncere online. På den måde rammer du dine potentielle kunder på det rigtige sted og tidspunkt, når kunderne er åbne overfor din markedsføring.

Du kan naturligvis følge med i, hvad vi laver af optimeringer, og ud fra dine ønskede mål, optimerer vi løbende i forhold til dit budget. Her kan du få hjælp til din: Google Adwords annoncering

PR-meddelelser

Journalister er kræsne, så det kan være en udfordring at få medieomtale. Men vi hjælper dig gerne både med at lægge en PR-strategi, skrive og udsende pressemeddelelser, samt lave sporing af dine nyheder. Kontakt os, og få hjælp til: PR-meddelelser.

Online Booking System

SuperSaaS.dk hører til blandt markedets absolut billigste, men også mest brugervenlige online bookingsystemer. Successen er ikke udeblevet. SuperSaaS har på verdensplan formidlet mere end 30 millioner bookinger, og Danmark ligger helt i top. SuperSaaS.dk bruges både af private, små- og store virksomheder, kommuner, ambassader og organisationer.

Ole Holdgaard´s fokus er at give din webshop eller dit website mere internettrafik, omsætning og konverteringer.

En konvertering kan eksempelvis være et salg eller en tilmelding til nyhedsbrev. Som kunde hos Booking Innovation får du glæde af optimeringstiltag i forhold til konverteringer og internettets søgemaskiner. 

Data og statistik styres via en række online værktøjer, så du du får adgang til dine data 24-7.

Booking Innovation vejleder dig også i omkostningsoptimering i forhold til website- og CMS-systemer samt de bedste muligheder inden for nyhedsbrevsudsending og serverkapacitet.